25 Жовтня 2021
Новини

Паркан з металевого євроштахетнику: який, чому, де

Паркан з металевого євроштахетнику: який, чому, де

Євроштахетник металевий - один з найновіших способів огородити та одночасно захистити ділянку, зробити територію непроглядною для сторонніх поглядів. У ньому є все: краса, стиль, міцність, безпека, тому якщо підсумувати - це сучасний спосіб захистити будинок, котедж, ресторан та інші об'єкти. Даний вид паркану складається з каркаса та панелей різних варіантів. Тому є красивим, міцним, стійким до механічних пошкоджень, іржі, має масу переваг, адже має мінімалістичний дизайн, довговічний в експлуатації, забезпечує захист від сторонніх осіб. Саме покриття цинком, плюс додатковим шаром на вибір забезпечує антикорозійний захист, до того ж верхній шар повністю відповідає за сталість кольору, що не змінюється через роки через несприятливі кліматичні умови. Правильне розташування штахет забезпечує стовідсотковий захист від перелазу через паркан. А планки настільки міцні, що неможливо перекусити їх кусачками, зігнути, зламати методом демонтажу кріплень.

Який євроштахетник краще обрати

Якщо ви вирішили придбати паркан з металевого штахетнику, то який ж варіант краще вибрати? Який євроштахетник буде недорогий за ціною, не підведе за якістю, проте враховуючи це матеріали будуть підібрані високотехнологічні і прослужать багато років без втрати зовнішнього вигляду і функціоналу. Звертайтеся в вітчизняну компанію з виробництва металевих огорож - Сітка Захід. Саме на одному з 19 філіалів або в інтернет-магазині кожен бажаючий зможе знайти паркан з штахет, який буде відповідати всім побажанням і радувати око. Для цього потрібно визначитися з такими параметрами як:

  • покриття: глянсове або матове;
  • відстань між опорними стовпами: стандартне рішення, або індивідуальне планування;
  • висота: низький або високий;
  • спосіб забарвлення: з одного боку або з двох;
  • діаметр і товщина планки, її рельєф і форма;
  • колір з широкої палітри відтінків RAL: якщо говорити про популярні, то це зелений, антрацитовий, коричневий, але можливий будь-який на вибір;
  • спосіб установки: в два ряди або в один;
  • проглядність території: видно територію чи ні, залежить від того хоче замовник паркан в один ряд або в два;
  • форма закінчення планки: напівкругла чи квадратна.

Якщо ви досі в роздумах, вам важко обрати оптимальний варіант – допомогти купити вам допоможуть фахівці компанії Sitka Zahid, які проконсультують по характеристикам, догляду, відправлять фото і прайси продукції, допоможуть грамотно оформити замовлення і швидко доставлять в потрібну точку будь-якого куточка України. Будьте певні лідер в Україні по виробництву металевих огорож зробить все в кращому вигляді, допоможе не тільки вибрати, купити, а й встановити штахетну огорожу під ключ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, будинок
В тему