22 Серпня 2021
Новини

Повний місяць 22 серпня: що потрібно зробити

Повний місяць 22 серпня: що потрібно зробити

За Києвом 22 серпня о 15:02 настане останній повний місяць літа.

Пройде він у знаку Водолія та в з'єднанні з Юпітером.

Період повного Місяця є непростим. Астрологи попереджають про високий ризик конфліктних ситуацій і погіршення самопочуття. Водночас можуть з'явитися нові шанси та можливості. Як пережити повню без негативних наслідків, з'ясовував OBOZREVATEL.

Повний місяць 22 серпня: чим особливий

Серпневий повний місяць пройде в сузір'ї Водолія, тому на першому місці опиняться тема свободи й бажання радикальних змін, вважає астролог Наталя Ларичева.

Повнею 22 серпня керує Уран – планета несподіванок, оновлення й розвитку. Водночас Місяць перебуватиме в з'єднанні з ретро Юпітером – планетою-благодійником, пояснює астролог Марина Скаді.

А 30-й градус Водолія, під яким пройде повний місяць, означає, що Всесвіт дає шанс вийти зі складних ситуацій і легше подолати важкий шлях.

Найближчий місяць буде своєрідною перевіркою на здатність, незважаючи ні на що, зберігати позитивний настрій, адекватну самооцінку, сильні волю та характер.

Що потрібно робити в повний місяць 22 серпня

Те, що повний місяць проходить у знаку Водолія другий місяць поспіль, астрологи вважають шансом, даним зверху, щоб змінити життя на краще.

У цей період рекомендується позбутися старого одягу, зробити перестановку, зайнятися питаннями, які відкладалися довгий час, завершити все почате минулого місяця.

Що стосується особистого життя, тут поспішати з прийняттям важливих рішень не варто, інакше потім можна пошкодувати. "Краще відкласти рішення до менш емоційно розжарених днів", – рекомендує Наталія Ларичева.

У цілому в повню надзвичайно важливо намагатися з усіх сил зберігати баланс і емоційну рівновагу, хоч і зробити це дуже непросто. А надлишок енергії варто спрямувати в сферу творчості й креативу.

Що не можна робити в повний місяць 22 серпня

Період повного Місяця є несприятливим для важливих починань. Тому рекомендується вирішувати поточні питання, а не "закладати фундамент" для майбутнього.

Важливо також не зриватися на близьких, уникати конфліктів, правильно харчуватися, випивати достатню кількість води та не переїдати. Корисно приділити час відпочинку й медитації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: поради астролога, прогноз астрологів
В тему