15 Серпня 2021
Новини

Де черпає сили та натхнення Арсен Мірзоян

Де черпає сили та натхнення Арсен Мірзоян

Український співак, автор пісень та заслужений артист України Арсен Мірзоян розповів, як його допитливість допомагає бути першопрохідцем у нових нетуристичних локаціях, які стають місцями його сили.

Про це пише 24 канал у  проєкті «30 років вражень», створеному до Дня Незалежності України спільно з WOG.

– Яке місце в Україні є твоїм місцем сили?

– Зараз мені дуже хочеться на море, здається, що саме там я зможу почерпнути найбільше енергії. Хочу поїхати кудись у Запорізьку область, у мій рідний край. У мене дуже багато приємних спогадів з дитинства, які пов'язані з цим регіоном. Колись ми ходили з друзями на запорізькі скелі та стрибали у Дніпро. Це відчуття повної свободи та адреналіну в крові. Проте найбільше мені подобаються Хортицькі плавні. Колись на них був розташований спортивний комплекс "Студентська Січ". Там надзвичайно красиво, можу навіть сказати, що це для мене одне з найкрасивіших місць України.

Читайте також

– Яке місце в Україні найбільше вражає своєю красою?

– Я щороку їжджу в Яремче, що на Прикарпатті. Знаходжу там красиві місця, які я до того ніколи не бачив. Моє хобі – колекціонувати фото таких місцин, наприклад, водоспадів. Ми з моїм старшим сином сідаємо на велосипеди і їздимо всіма цікавими нам куточками.

Читайте також

– Яке місце в Україні хочеться відвідати, але все ніяк не вдається?

– Я такий допитливий, що побував майже всюди, де хотів. Коли ми подорожували в Яремче, то користувалися гугл-картами. Інколи траплялись місцини, водойми, позначок яких ще немає на картах, тоді відчуваєш себе першопрохідцем, або й навіть Колумбом. Буває, виникають труднощі з позначкою цього міста в Інстаграмі. Але це далеко не найголовніше. Спогади, що залишаються після подорожей – ось, що справді важливо.

Читайте також

– Які місця України можна знайти тільки тут та ніде інде?

– Мене дуже вражають наші водойми. Навіть можу сказати, що я людина природи (сміється). Карпатські водоспади такі шумні та могутні – неймовірно заряджають енергією. Останній водоспад, який нам вдалось знайти, знаходився на колись приватній території, тому раніше до нього жоден турист не мав доступу. Але зараз власник відкрив його для всіх охочих та навіть поставив вказівники.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, шоу-бізнес
В тему