11 Серпня 2021
Новини

Мали помити і почистити зуби, натомість - стерилізували: історія собаки Альби, яка нещодавно народила цуценят

Мали помити і почистити зуби, натомість - стерилізували: історія собаки Альби, яка нещодавно народила цуценят

Донедавна у Максима Шульженка був цілком здоровий собака.

Мали помити і почистити зуби, натомість стерилізували. Це історія собаки Альби, яка нещодавно народила цуценят, яка до ветеринарної клініки поїхала на грумінг, але лікарі, як самі зазначають, щось наплутали і випадково зробили Альбі операцію. Хазяїна спочатку заспокоїли - грошей за таку додаткову послугу не братимуть.

Як спокутуватимуть свою помилку ветеринари.

Донедавна у Максима Шульженко був цілком здоровий собака. Альбу відвезли у приватну ветеринарну клініку, аби її викупали, розчесали та почистили зуби.

За пару годин господар отримав шокуюче повідомлення – Альбу прооперували

"Я спочатку подумав: що це жарт, виявилося ні, не жарт", - зізнається чоловік.

Трирічну самку голден ретривера, яка три місяці тому народила 5 здорових цуценят, просто стерилізували під загальним наркозом без жодних медичних підстав. Замість бавитися – сумно розлизує шви на животі.

Максим викликав адвоката, поліцію, а про ситуацію зі своїм голден ретривером написав у соціальних мережах – дуже обурила поведінка ветеринарів.

"Апофеозом вибачень співробітників стало - ми з вас за цю маніпуляцію не візьмемо грошей. Посміхнуло, звісно, дякую, що не здогадалися вимагати за це сплатити", - говорить господар собаки.

Сьогодні ветклініка, в якій Альба стала не лише розчісаною та чистою, а ще й стерилізованою, працює у звичайному режимі.

Всередині клініки - на стінах чисельні сертифікати та дипломи. А ще фотографії та портрети раніше врятованих тут собак. Ситуацію з Альбою на камеру не коментують - кажуть власник закладу пішов у відпустку.

Свою провину ветеринари не заперечують - Максим Шульженко виклав у мережу телефонну розмову з власником клініки Іваном Стойковим, де головний ветеринар намагався пояснити, як же так сталося.

"Там було прохання ще почистити зуби, і ця процедура робиться з анестезією, тому склалося так, що ми припустилися помилки", - говорить він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: собаки, Україна
В тему