8 Серпня 2021
Новини

Батько Брітні Спірс хоче знову відправити співачку в психлікарню

Батько Брітні Спірс хоче знову відправити співачку в психлікарню

Батько відомої американської співачки Брітні Спірс Джеймі на новому судовому засіданні заявив, що не планує відмовлятися від опікунства, чого вимагає сама знаменитість. Крім того, він обговорював можливість повернути доньку на лікування в психіатричну лікарню.

Так, за словами Джеймі, раніше він розмовляв з асистенткою співачки Джоді Монтгомері, яка скаржилася на поведінку Брітні, аргументуючи це тим, що вона нібито не приймає ліки і не прислухається до рекомендацій лікарів. Про це повідомляє видання Page Fix.

Однак зі свого боку, Джоді і її адвокат заявили, що батько Спірс спеціально спотворив інформацію, щоб використовувати це в своїх інтересах.

До слова, опіка над артисткою встановлена з 2008 року. Це сталося після того, як її помістили в психіатричну лікарню через проблеми з алкоголем і наркотиками. Джеймі Спірс розпоряджався фінансами зірки, а також її приватним життям.

У листопаді 2020 року в число опікунів Брітні Спірс включили приватну фінансову компанію Bessemer Trust. Після цього адвокати зажадали, щоб батько співачки був виключений з її опікунства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шоу-бізнес
В тему