18 Липня 2021
Новини

У Британії 11-річна дівчинка стала мамою

У Британії 11-річна дівчинка стала мамою

З Великої Британії надійшла шокуюча новина – 11-річна дівчинка народила здорову дитину на 31 тижні. Завагітніла вона у 10 років! Батьки до останнього не знали про «цікавий» стан доньки. Неймовірно, але саме у цій благополучній європейській країні часто дітей народжують діти.

Про це пише Вісник+К.

Покинула дитину від брата-ґвалтівника

Нині 11-річна британка вважається наймолодшою мамою в країні. За словами лікарів, породілля і немовля почуваються добре. Про батька дитини наразі нічого не відомо.

Попередній наймолодшій мамі в Британії Трессі Міддлтон було 12 років. Свою доньку вона народила у 2006-му і віддала маленьку до дитячого будинку. Лише через два роки Трессі зізналася, що батьком дівчинки є її старший брат Джеймс. Він роками ґвалтував сестру, а та через страх довгий час мовчала. Хлопця відправили на чотири роки за ґрати. Тресса страждала від депресії і наркотичної залежності, але дівчина взяла себе в руки. Через десять років вона зважилася народити другу дитину, на цей раз від коханої людини. У жовтні 2017-го на світ з’явилася маленька Аріана. Її мама зізналася журналістам, що відчуває провину перед своєю старшою донькою. Вона сподівається, що її дівчатка колись познайомляться. Дитячі фото первістка досі прикрашають стіни її будинку. Вона зберегла відбиток долоні маленької, її одяг і пасмо волосся.

Тато у дванадцять

У Британії зафіксовано ще один цікавий рекорд: народження малюка від наймолодшої пари. Це сталося у 2014-му. Юній мамі було 12 років, тато був старшим на рік. У них народилася здорова дівчинка 3,2 кілограма. Виявилося, що пара мала стосунки цілий рік. Батьки, звісно, про це не знали. Але після народження онуки своїх дітей підтримали. Мама дівчинки казала, що рада поповненню і не бачить у цьому нічого поганого. Сама вона народила доньку в 15. До речі, у свої 27 літ жінка стала наймолодшою бабусею Британії. А молоді батьки планували одружитися, як тільки їм виповниться 16. Імен цієї родини не називають. Як склалося їхнє подальше життя – невідомо.

Зате відомо, чим закінчилися стосунки у Шантель Стедман і Альфі Паттену. У 2009-му році їхня історія наробила багато галасу. Шантель народила дитину, коли їй було 15, Альфі ж виповнилося всього 12.

Діти дружили, хлопчик часто залишався у подруги на ніч. Однак одного разу дочка повідомила мамі, що перебуває на четвертому місяці вагітності. Вони стверджували, нібито все сталося по любові і їхнє дитя бажане. Альфі став виховувати дочку, годував її, вкладав спати, міняв підгузки і зовсім забув про відеоігри. Та батько хлопчика одного разу сказав йому: «Дитина зіпсує твоє життя». Так, власне, і сталося. Хлопець зробив аналіз ДНК – і був шокований: татом дівчинки виявися не він, а інший юнак, старший. Він не захотів брати участь у вихованні дитини. Світ Альфі перевернувся з ніг на голову, адже Шантель казала, що він був у неї першим і єдиним. Пара розлучилася.

Шантель із сім’єю і дитиною переїхала в інше місто, виховувала дочку, потім вийшла заміж і народила ще одну дитину. А у Альфі почалася депресія. Хлопець живе з мамою, ніде не працює і не вчиться. У нього – проблеми із законом.

Наймолодші мами України

В Україні теж нерідко батьками стають діти. Нещодавно «Вісник+К» писав, як склалася доля Надії Гнатюк з Хмельниччини, яка народила доньку від свого батька в 11 років! У 14 дівчина на світ привела ще й синочка.

У 2017 році країна гула про Тетяну Лучишин з Борислава, що на Львівщині. У 12 років вона стала мамою, а батьком дитини виявився двоюрідний брат. Зараз дівчині 15, вона ходила у школу і доглядала за малям. У всьому донечці допомагає мама. Приходить і тато дитини, приносить гроші, бавиться з донечкою.

Днями ж стало відомо, що мамою готується стати семикласниця з Чернігівської області. Зараз 12-річна дівчинка на шостому місяці вагітності. Батько дитини – 17-річний сусід, який з нетерпінням чекає народження малюка. Пара збирається одружитися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: пологи, діти, великобританія
В тему

Останні матеріали