10 Липня 2021
Новини

Не намагайтеся «порешать»: що в РНБО кажуть про санкції щодо Медведчука 

Не намагайтеся «порешать»: що в РНБО кажуть про санкції щодо Медведчука 

У РНБО зазначають, що введені санкції щодо нардепа Віктора Медведчука діють в повному обсязі.

Секретар РНБО Олексій Данілов радить нардепам не намагатися "порешать" зняття санкцій або їх послаблення, - йдеться у Facebook секретаря.

"Введені санкції відносно В.Медведчука діють в повному обсязі. Інформація, яку цілеспрямовано поширюють у ЗМІ щодо начебто послаблення санкційного режиму відносно В.Медведчука та його активів або те, що "санкції не працюють" - свідома і цілеспрямована дезінформація суспільства, не відповідають дійсності.

Не відповідає дійсності і поширена окремими медіа інформація про начебто купівлю мережі автозаправних станцій, яка належить В. Медведчуку однією з комерційних структур", - зазначив Данілов.

Він наголосив, що всі процеси у частині дотримання і виконання санкційного законодавства перебувають виключно у правовому полі, а не в підкилимному режимі, як до цього звикли "творці" корупційно-олігархічної системи.

За його словами, це стосується як вітчизняної, так і іноземної компанії, які "можуть помилкового допустити, що мають карт-бланш на дії поза правовим полем України".

"Також хочу дати пораду окремим політичним суб’єктам, зокрема народним депутатам, - не намагатися "порешать" у звичний їм спосіб питання зняття санкцій або їх послаблення", - підкреслив секретар РНБО.

За його словами, правоохоронці завжди будуть вдячні журналістам і небайдужим громадянам за допомогу в пошуку і поверненні активів осіб, на яких накладено українські санкції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: віктор медведчук, санкції, рнбо
В тему