24 Червня 2021
Новини

Що відомо про нові обшуки в Медведчука

Що відомо про нові обшуки в Медведчука
Слідчі СБУ та ДБР проводять нові обшуки у нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про це повідомив його однопартієць Ренат Кузьмін. За словами Кузьміна, обшуки проводять навіть у матері дружини Медведчука.

Слідчі дії відбуваються в межах кримінального провадження, у якому оголосили про підозри в держзраді нардепам Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку.

Журналістка hromadske інформує з місця події , що обшуки тривають в офісі партії ОПЗЖ. За словами депутата Юрія Загороднього, обшук хотіли провести у приймальні Медведчука, але в ухвалі про це не було зазначено.

Тож наразі правоохоронці оформлюють відповідні документи на місці. На місці є адвокати Віктора Медведчука і депутати від ОПЗЖ. Загородній додав, що обшуки відбуваються й у помічників Медведчука і Козака, а також у їхніх родичів.

Адвокати Медведчука Дмитро Лойфман та Юрій Татьков повідомили, що слідчі покинули територію офісу ОПЗЖ, оскільки вони планували обшукати приймальню Медведчука, а про це не йшлось в ухвалі суду. 

Як запевняє Кузьмін, слідчі «з усією серйозністю намагаються знайти докази державної зради зятя» Медведчука. Він вважає, що ці обшуки є «акціями залякування» Медведчука і членів його сім'ї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сбу, дбр, віктор медведчук, обшуки
В тему