4 Липня 2021
Новини

ТОП-5 завидних холостяків українського шоу-бізнесу

ТОП-5 завидних холостяків українського шоу-бізнесу

Шукаєте свою «другу половинку»? А чому б вам тоді не спробувати полонити серце українських холостяків з шоу-бізнесу?

Ці чоловіки змогли підкорити публіку, і також зможуть завоювати серця дівчат.

Святослав Вакарчук

Український музикант, автор пісень, державний і політичний діяч. Голова політичної партії "Голос" з 12 червня 2019 року по 11 березня 2020 року. Народний депутат Верховної Ради України VI і IX скликань.

Отримав всеукраїнське і міжнародне визнання як музикант, поет, лідер гурту "Океан Ельзи". Заслужений артист України (2005), кандидат фізико-математичних наук.

Андре Тан

Андре Тан прославився, як дизайнер одягу, ще з дитинства був небайдужий до світу моди, і з відтоді ця справа стала його сенсом життя. Крім того, знаменитість занесли до Книги рекордів Гінесса України як наймолодшого і перспективного дизайнера країни.

Михайло Хома (Дзідзьо)

DZIDZIO – псевдонім, під яким працює український музикант і співак Михайло Хома. У 2009 році Михайло, разом з Олегом Турком (Лесик), за підтримки свого старого друга Андрія Кузьменка організував гурт DZIDZIO. Відтоді знаменитість підкорює українську сцену.

Олексій Завгородній (Позитив)

Український співак і композитор, автор пісень, музичний продюсер і актор. Є учасником гурту MOZGI продюсерського центру MOZGI Entertainment. З 2010 року перейшов до проєкту "Время и Стекло", в якому виступав у дуеті з Надею Дорофєєвою. У 2020-му брав участь у шоу "Танці з зірками" у парі з танцівницею і хореографинею Юлією Сахневич.

В'ячеслав Узєлков

Український боксер-професіонал, виступає у напівважкій ваговій категорії. Дебют Узєлкова на професійному рингу відбувся 24 жовтня 2004 року, коли В'ячеслав перебоксував у шестираундовому поєдинку Сулеймана Джерілова. Слідом за цим Узєлков здобув сім перемог над суперниками різного рівня, серед яких слід виділити гостьовий успіх у бою з французом Маджидом Бен Дріссом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, холостяк, кохання, шоу-бізнес
В тему