3 Липня 2021
Новини

Які знаки Зодіаку зустрінуть своє кохання у липні-2021

Які знаки Зодіаку зустрінуть своє кохання у липні-2021

Липень 2021 року виявиться особливо романтичним для трьох знаків зодіаку: Овнів, Близнюків і Стрільців. Вони цілком можуть зустріти в цьому літньому місяці другу половинку.

Про це заявила американська астрологиня журналу Refinery29 Ліза Стардаст.

За її словами, представників цих зіркових знаків чекають спонтанні побачення і палкі поцілунки.

Овен

Овни по натурі емоційні і вимагають більшого від своєї другої половини. На одній пристрасті їх неможливо утримати. Молодик 10 липня спонукає вас переосмислити життя і обзавестися парою. 13-14 липня вас чекають несподівані зустрічі з потенційними нареченими.

Близнюки

Близнюки відчинять двері для нових взаємин. Ви жадаєте азарту і хочете познайомитися з цікавими людьми, зустріч з якими очікується 13 липня, коли відбудеться з'єднання Венери та Марса у Леві. Незважаючи на серйозні стосунки, вас буде тягнути до спілкування з іншими залицяльниками.

Стрілець

Стрільці відчують емоційне полегшення і спокій у той момент, коли ретроградний Меркурій покине свою тінь, а трапиться це 7 липня. Всі ваші поточні проблеми в стосунках зникнуть, як і ваші докучливі колишні, які спливли на поверхню за останні кілька тижнів. Якщо ви незаміжня, то Молодик у Раку 10 липня стане ідеальним часом, щоб завести нові знайомства. 13 липня представники цього знаку зодіаку можуть закрутити короткий роман.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп, кохання
В тему