28 Червня 2021
Новини

«Закрив рот і тримав силою»: випускниця розповіла деталі зґвалтування вчителем

«Закрив рот і тримав силою»: випускниця  розповіла деталі зґвалтування вчителем

На Дніпропетровщині, у  Кривому Розі, випускниця школи стала жертвою зґвалтування з боку вчителя хореографії.

Дівчина повідомила, що під час банкету вона була дезорієнтована через велику кількість алкоголю на святі та задуху в приміщенні. Через це вона не встигла швидко зреагувати на дії зловмисника.

Про це потерпіла розповіла виданню "Заборона". Вона уточнила, що 28-річний учитель підійшов до неї ззаду та торкнувся рукою, а потім сказав "Зараз піду нарішаю кімнату". Постраждала не зрозуміла, що таким чином їй запропонували інтим.

Після цього чоловік завів випускницю до гримерки, замкнув двері, роздягнувся сам та, ймовірно, зняв одяг і з неї. Після цього він зґвалтував колишню ученицю – дівчина сказала, що їй було дуже боляче, через що вона почала кричати та стогнати. У відповідь на це нападник закрив їй рота рукою та "кидав, як хотів – аби йому було приємно".

"Оскільки я була п’яна, я була "тілом" – він просто робив, що хотів. В якийсь момент я спромоглась тільки сказати, що без презерватива – ні. Він відповів щось типу "Малишка, заспокойся, все добре"... Я чула, що хтось підходив до дверей, ручка смикалась", – сказала потерпіла.

Ґвалтівник наполягав на другому разі, однак йому хтось зателефонував, тож чоловік залишив дівчину та вийшов. Вона знайшла свій одяг, вдяглася та вийшла з кімнати, а потім на вулицю.

Коли постраждала разом із однокласниками вийшла зустрічати світанок, учитель наблизився до неї та силою притиснув до себе. Оскільки дівчина ще була під впливом алкоголю, вона просто чекала, доки він її відпустить.

Із випускного її забрала мати: школярка лягла спати і лише на ранок усвідомила, що з нею трапилося. Вона спершу боялася казати про це дорослим та поділилася з братом, проте пізніше потерпіла разом із матір'ю все ж вирішили звернутися до поліції.

Зазначимо, за даними ЗМІ, вчитель і раніше чіплявся до дівчат та робив їм непристойні компліменти. Однак іншим працівникам школи вони про це не розповідали, а деяким школяркам навіть подобалася така увага.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, дніпро, згвалтування, школярі
В тему