24 Травня 2021
Новини

Фракція «Слуга народу» виключила скандального депутата зі своїх лав

Фракція  «Слуга народу»  виключила скандального депутата зі своїх лав

Фракція "Слуга народу" вирішила виключити народного депутата Євгенія Шевченка зі свого складу й надіслала відповідний документ керівництву парламенту. Про це повідомив нардеп Віталій Безгін.

Народний депутат України Євгеній Шевченко був виключений з фракції "Слуга Народу". Відповідне рішення ухвалено більшістю голосів. Зібрані всі необхідні підписи. Незабаром документи будуть передані керівництву Верховної Ради для оголошення в залі.

У фракції повідомили, що голосування підписаними листами по ньому було розпочато ще 2-3 тижні назад. Станом на ранок неділі не вистачало підписів для ухвалення рішення (треба 70%), "але вчора він сам посприяв активізаціі? людеи?".

Тепер документи від фракціі пішли до Дмитра Разумкова.

Сам Шевченко прокоментував у Facebook: "Нарешті мене виключили з фракції "Слуга народу."! Ми підемо своїм шляхом. А ці соросята угроблять країну і президента остаточно".

Євгеній Шевченко 20 квітня самовільно літав до Мінська на зустріч із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком і навіть заявив, що Лукашенка більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

23 травня, коли у Білорусі хитрощами посадили літак Ryanair і затримали опозиціонера Романа Протасевича, Шевченко хвалив у соцмережі Лукашенка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу, депутати, вру
В тему