21 Квітня 2021
Новини

Разумков присоромив Тищенка за те, що той у розпал локдауну в Києві влаштував вечірку

Разумков присоромив Тищенка за те, що той у розпал локдауну в Києві влаштував вечірку

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сказав, що йому соромно за поведінку заступника голови фракції «Слуга народу» Миколи Тищенка, який разом з дружиною влаштував вечірку у готелі під час суворого карантину.

Про це він заявив під час візиту на Волинь.

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської в розпал локдауну в Києві. Після вечірки нардеп стверджував, що святкування дня народження його дружини відбувалося в готельному номері, що не заборонено карантинними обмеженнями.

«Мені соромно. Я вважаю, що так робити не можна. Подвійні стандарти - це шлях в нікуди. У багатьох закрився бізнес, багато людей не мають достатньо засобів для життя, є проблеми в медичній сфері, з транспортом... Сподіваюсь, реакція від фракції буде... Я вважаю, свята треба відкласти до тих часів, коли святкувати зможуть всі», - сказав Разумков.

Також він додав, що у п'ятницю у його дружини день народження. І пообіцяв, що святкування буде скромним «в родинному колі і дуже вузькому».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: карантин, київ, дмитро разумков
В тему