6 Травня 2021
Новини

Світовий рекорд: жінка народила відразу 9 дітей

Світовий рекорд: жінка народила відразу 9 дітей

25-річна жінка з Малі народила відразу 9 дітей.

Халіма Сіссе народила п?ятьох дівчаток і чотирьох хлопчиків. Дітей виявилося на двох більше, аніж лікарі виявили під час сканування.

Діти народилися в Марокко. Уряд Малі направив жінку туди для отримання спеціалізованої допомоги. Пологи відбулися 4 травня у приватній клініці в Касабланці, а діти з'явилися на світ за допомогою кесаревого розтину. Очікується, що жінка повернеться в Малі протягом кількох тижнів.

Як пише Associated Press, Халіма Сіссе народила дітей передчасно, на 30-му тижні вагітності. Під час пологів вона втратила багато крові та потребувала переливання. Лікарі оцінюють її стан як стабільний.

Лікарі дуже турбувалися про здоров'я Сіссе та про долю її майбутніх дітей. Такі випадки зустрічаються вкрай рідко, а медичні ускладнення при багатоплідних пологах часто закінчуються смертями деяких немовлят.

Раніше рекордсменкою з кількості одночасно народжених дітей вважалася мешканка США Наді Сулеман. У 2009 році у неї народилося 8 дітей, зараз їм вже по 12 років. Жінка народила їх з допомогою штучного запліднення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти
В тему