21 Квітня 2021
Новини

Немає повноважень: спікер Верховної Ради відреагував на висловлення недовіри голові Волинської ОДА

Немає повноважень: спікер Верховної Ради відреагував на висловлення недовіри голові Волинської ОДА

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков сказав, що парламент і зокрема президентська фракція «Слуга народу» не мали повноважень на те, щоб відреагувати на висловлення недовіри голові Волинської ОДА Юрію Погуляйку Волинською обласною радою.

Про це він заявив під час свого офіційного візиту на Волинь.

Журналісти поцікавилися у голови Верховної Ради, чому центральна влада ніяк не відреагувала на висловлення недовіри депутатами Волинської обласної ради голові Волинської облдержадміністрації Юрію Погуляйку.

«Реакція повинна бути точно не з боку Верховної Ради і не з боку фракції «Слуга народу». Таких інструментів немає. Рішення приймається президентом», - сказав Дмитро Разумков.

За його словами, для нього лишаються незрозумілими підстави для такого рішення обласної ради.

«Сьогодні я спілкувався і з керівництвом облради, і обласної державної адміністрації, і з міським головою (Луцька, - авт). Мені здається, всі працюють конструктивно. Не готовий озвучити позицію фракції, думаю, це можуть зробити мої колеги. Але юридичних наслідків з боку реакції парламенту бути не може. Сподіваюся, що сьогодні ця ситуація вже вирішена і всі працюють на користь Волинської області», -  зазначив Разумков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дмитро разумков, луцьк, Волинь
В тему