19 Квітня 2021
Новини

Тищенко влаштував вечірку для дружини в розпал локдауну в Києві

Тищенко влаштував вечірку для дружини в розпал локдауну в Києві

Народний депутат України від "Слуги народу" Микола Тищенко влаштував масштабне святкування дня народження дружини Алли Барановської, незважаючи на локдаун у Києві.

Як пише "Страна", вечірка нібито відбулася в столичному готелі Fairmont. На кадрах видно, що персонал обслуговування перебував у масках, проте всі гості були без індивідуальних засобів захисту.

Нагадаємо, що жорсткі карантинні обмеження в Києві не передбачають роботу кафе та ресторанів навіть у готелях (виняток – ранкові години). Утім один із помічників Тищенка запевнив, що святкування дня народження дружини нардепа нібито проходило в їхньому будинку. Водночас авто Тищенка таки було помічене біля згаданого готелю.

Відомо, що гостей розважала співачка Катя Корецька й танцівниці. Зважаючи на фото і відео, людей було багато, адже стіл сервірований на велику кількість персон. Інтер'єр закладу був прикрашений пір'ям і свічками в стилі "Великого Гетсбі". Також помітно, що жодної дистанції між столами та стільцями для відвідувачів не дотримано.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: карантин, слуга народу, коронавірус
В тему