5 Квітня 2021
Новини

Свої прикраси виготовляє тільки ночами

Свої прикраси виготовляє тільки ночами

Нині прикраси, які виготовляє Марина Субота, залюбки замовляють в усі куточки світу. Ще б пак! Адже вони дуже красиві і стануть шикарним презентом і для юної дівчинки, і для поважної, респектабельної пані.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір". 

– Загалом, творча робота мені подобалась здавна, – розповідає майстриня з міста Ужгорода. – Тому пробувала дещо виготовляти. Однак коли народила другу дитину і була у декретній відпустці, то почала створювати різдвяні віночки з шишок, мішковини та інших матеріалів. Згодом захопилася створенням брошок з фетру. І одного дня отримала замовлення такої брошки, однак виготовила її з бісеру. Тоді ж зрозуміла, що робота з бісером мені дуже подобається, тому й далі вишивала різні вироби. Звісно, мала замовлення, однак постійно вдосконалювала свої знання. Тож якось вирішила придбати майстер-клас відомої дизайнерки. І була вражена, адже здобула дуже багато нової інформації.

Опісля, як стверджує сама майстриня, все докорінно змінилося. Адже дізналася багато такого, чого не зустрічала в інших майстер-класах і чого немає в інтернеті. Зокрема, як кріпити основу, як робити малюнки тощо.

– Нині мої брошки та прикраси залюбки купують в різні куточки України, – каже пані Марина. – Вже маю і постійних замовниць. Також їх охоче везуть як подарунки за кордон. А завдяки інтернету маю замовлення з-за рубежу, адже там вироби ручної роботи особливо популярні. Я використовую лише добротні матеріали класу люкс. До речі, нещодавно відкрила для себе якісні булавки з нержавіючої сталі японського виробництва,  а також тохо – дуже красивий і якісний японський бісер. Окрім цього, в деяких роботах використовую перлини Сваровські. Мені дуже приємно, що мої вироби подобаються людям, тому стараюсь вдосконалювати свою роботу, постійно вчуся, беру участь у різноманітних марафонах, переглядаю нові майстер-класи.

Рідні талановитої жінки щиро підтримують її. Радіють, що знайшла справу до душі, яка до того ж приносить дохід.

– Я люблю працювати вночі, в повній тиші, – каже жінка. – Зрештою, тоді ніщо і ніхто не відволікає, адже вдень потрібно приготувати щось смачненьке, прибрати, виконати іншу домашню роботу. А ще уваги потребують і донечки, і чоловік. А вночі руки зайняті, а я переглядаю майстер-класи або ж кінострічки. Робота приносить мені неймовірне задоволення. Тож мрію про те, як одного дня сяду і візьмуся за кольє з бісеру або сумочку. Вже й продумала хід роботи, та поки що часу не вистачає.

Ксенія Фіроковська

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ужгород, прикраси
В тему