4 Квітня 2021
Новини

Що зірки нам пророкують: гороскоп кохання на квітень

Що зірки нам пророкують: гороскоп кохання на квітень

Перша половина сприятлива в плані прояву активності та ініціативи. До 14 квітня Венера рухається Овном, де має статус вигнання. Щоб уникнути конфліктів і розставань, необхідно проявляти повагу одне до одного, а надлишок енергії реалізувати в активному відпочинку, інтенсивній фізичній роботі, спільній дії. Пасивність шкодить взаєминам, штовхає до взаємних претензій, а найменше протиріччя може привести до розриву. Навіть якщо сталося щось неприємне в любовній сфері, не турбуйтеся, у другій половині місяця у вас з'явиться можливість все виправити. Уже від 14 квітня Венера увійде в знак Тельця, тут у планети сильний статус − управління.

В цей час люди стають більш відкритими, спокійними, прагнуть зблизитися з партнером, налагодити особисту сферу життя. У партнерських взаєминах багато хто досягне стабільності, старі взаємини зміцняться, а нові знайомства виявляться корисними і перспективними. Друга половина квітня − вдалий час для оновлення та перетворення сімейних і романтичних стосунків.  Сприятливий період для ухвалення важливих рішень, пояснень, заручин, одруження, особливо для підписання шлюбного контракту, пише ТСН.

ОВЕН

Популярність у представників протилежної статі принесе багато приємних вражень. Хороший період для активної взаємодії з партнером. Любовні зв'язки можуть сприяти кар'єрному зростанню і фінансовому добробуту. Овни, що займають певне положення в суспільстві, стають дуже привабливими, однак, не просто визначити, які симпатії виявляться щирими, а які засновані на матеріальному інтересі. Зав'язуються нові знайомства, з'являються нові захоплення, в основному засновані лише на фізичному тяжінні. Якщо в другій половині квітня пристрасть не зникне, то взаємини можуть виявитися довгостроковими. Тому, не поспішайте робити висновки, ситуація стане зрозумілою після 14 квітня.

ТЕЛЕЦЬ

Після бурхливих перших двох тижнів квітня у ваше життя приходять гармонія, кохання, комфорт. Ви можете розраховувати на тривалі почуття і довгострокові відносини. Посилюється ваша фізична привабливість, що притягує до вас увагу представників протилежної статі. У другій половині квітня у вас є всі можливості здобути прихильність давно бажаного партнера. Не бійтеся проявляти ініціативу, використовуйте позитивний потенціал цього місяця максимально. За правильного використання наданих вам шансів, до кінця квітня ви зможете втілити в реальність свої найсміливіші романтичні задуми. Бажання в цей час відповідають можливостям, що, природно, позначається позитивно на настрої.

БЛИЗНЯТА

У першій половині квітня будьте обережні, не давайте приводу для ревнощів і не випробовуйте почуття партнера, інакше ризикуєте втратити стосунки. Всепоглинальне кохання, ревнощі і ненаситність можуть злякати партнера. Ви схильні до такої міри занурюватися в свої любовні переживання, що це негативно позначиться на ваших професійних обов'язках. Друга половина місяця − дуже сприятливий час для кохання, залицянь, серйозних розмов, пропозицій. Потіште кохану людину подарунком, вишуканим частуванням. Все це сприятиме зближенню, переходу на інший рівень і зміцненню ваших взаємин. Якщо ви давно мрієте стати батьками, то цього місяця, напевно, ваші старання увінчаються успіхом.

РАК

Відчуваючи незадоволеність в любовній сфері, з'являється схильність компенсувати недолік одних задоволень іншими, наприклад, налягати на солодке або шукати пригоди на стороні, що загрожує сімейними неприємностями і навіть розмовами про розлучення. У першій половині квітня скандали і сварки можуть бути бурхливими, але вже в другій половині місяця гнів швидко випарується. Внутрішня згода дозволяє серцю і мозку досягти оптимального режиму роботи. Жінки-Раки знаходять шарм, красу, привабливість і жіночність. Чоловіки-Раки легко завойовують популярність у жінок. Багато хто знаходить партнера, який повністю відповідає ідеальному образу. Після 14 квітня настає найкращий період для серйозних розмов із коханою людиною.

ЛЕВ

Існує проблема в любовних взаєминах, яка полягає в тому, що присутня величезна кількість енергії, якій необхідний вихід. Але вивільнятися ця енергія може не найкращим способом − через сварки. Не просто досягти взаєморозуміння з партнером, у цей період необхідні для серйозних стосунків не сильні емоції і пристрасть. Зараз важливі схожі захоплення, свобода. Для того щоб взаємини не зжили себе, вам постійно необхідно щось вигадувати. Намагайтеся не конфліктувати з коханою людиною, інакше сварка може затягнутися надовго і підірвати стосунки. У вас може з'явитися спокуса знайти іншу людину, з якою вам буде цікаво. Вас може накрити пристрасть і сильний потяг до партнера, але шлюбом такі стосунки можуть і не закінчитися.

ДІВА

Загалом сприятливий місяць для сфери любовних взаємин. Поєднання красивого з корисним дають вам щастя і радість. Якщо ви перебуваєте в іншій країні, маєте багато контактів з іноземцями, можете зустріти майбутнього романтичного партнера. Водночас, якщо ваш шлюб на межі розлучення, то подорож за кордон, може зруйнувати його або любовні стосунки. Багатьом Дівам квітня принесе значні приємні сюрпризи в коханні. Для тривалості і стабільності вам доведеться зайнятися плануванням і довго не затягувати з цукерково-букетним періодом, тому що стосунки можуть несподівано закінчитися, якщо в них немає невизначеності. У вас всі шанси знайти гармонійні любовні взаємини і стабільний шлюб.

ТЕРЕЗИ

Перша половина квітня принесе напружені ситуації в любовній сфері. Можливе розбалансування чуттєвої сфери, марні переживання. Багато бажання можуть так і залишитися невиконаними, на задоволення занадто багато витрачено, а спілкування з представниками протилежної статі, так не принесло бажаного відволікання. Але не турбуйтеся, вже в другій половині місяця ваше життя наповнять кохання і щастя. Все буде вдаватися, потрібно тільки почати діяти. Ви зможете привернути увагу симпатичної вам людини, поліпшити сімейні стосунки. Громадська діяльність і публічні заходи принесуть багато нових знайомств, а самотні представники знака Терези, зустрінуть свого ідеального партнера.

СКОРПІОН

Багато Скорпіонів у цей період шукають свободу, кохання без зобов'язань і знаходять його. Це кохання може бути занадто далеким, щоб стати реальним, і, швидше за все, так і залишається платонічним. Можливі трансформації любовних зв'язків у дружні і навпаки. Можливе знайомство з майбутнім романтичним партнером, хоча спочатку ви не будете його сприймати саме так. Давні любовні зв'язки проходять перевірку, можливі проблеми в подружньому житті і багато стресів. Чим більше ви починаєте прив'язуватися до партнера і шукати стабільності, тим частіше починають відбуватися неприємності, які повністю змінюють хід подій.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви вже перебуваєте в шлюбі, в романтичний зв'язок, ваші мрії втілюються в життя − місяць сприятливий для стабільних і давніх відносин. Обставини сприяють оновленню сфери романтичних почуттів і захоплень, не дають застоюватися і застарівати. Самотні Стрільці можуть випадково зустріти кохання, яка переросте в кохання на відстані. У цей період ви схильні до його ідеалізації, але, швидше за все, з часом у ньому розчаруєтеся. Пам'ятайте крилату фразу: "Щоб не розчаровуватися, не потрібно зачаровуватися!" У любовних взаєминах намагайтеся дотримуватися золотої середини, не зачіпаючи гострих питань − можливі суперечності, які можуть призвести до завершення зв'язку.

КОЗОРІГ

Важливий період, що вимагає розсудливості і відповідальності в питаннях особистих взаємин. У першій половині місяця в любовній сфері виникають різні складнощі, подолавши які, ваші стосунки набудуть особливої глибини. Об'єкт ваших симпатій може бути зайнятий вже, що сприяє переживанням, сумнівам, зниженню самооцінки. Після 14 квітня ситуація поліпшується, повністю змінюється забарвлення любовних взаємин, що дає відчуття щастя, здійснення мрій. Використовуйте цей період для гармонізації ваших романтичних взаємин і сімейних зв'язків. Не виключені любовні авантюри, але не забувайте про можливість неприємностей. Друга половина квітня запам'ятається щасливими подіями.

ВОДОЛІЙ

Місяць сприятливий для виходу в світ, заручин або одруження, для зізнань у коханні і спільних справ із романтичним партнером. Логічне і розважливе формування своїх прагнень, розрахунок своїх дій, ви можете орієнтувати на реалізацію своїх глибинних потреб − створення свого будинку і міцної родини. Самостійна ініціатива, рішучість, стрімкість, руйнування підвалин, бар'єрів, традиційних норм і правил у питаннях шлюбу, допоможе вам досягти поставленої мети в любовній сфері. Раптові і цікаві знайомства, схильність до флірту, пригод, емоційного і духовного спілкування з партнером, зроблять цей місяць таким, який запам'ятається надовго.

РИБИ

Хороший період для контактів із друзями, завдяки яким ви можете познайомитися з майбутнім партнером. Ви отримаєте багато компліментів, можете розраховувати на подарунки. У сім'ї можливі несподівані події швидше позитивного характеру, але які  супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін. Ви набуваєте в очах оточення ефектної, загадкової подоби. Можливо, оточення вважає, що ви занадто відірвані від дійсності. Дайте волю своїй уяві і користуйтеся будь-яким випадком, щоб надихнутийого. Нехай романтичні зустрічі або світська атмосфера допоможуть вам оцінити нюанси людських взаємин і перейнятися ними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, Україна
В тему

Останні матеріали