12 Березня 2021
Новини

Вбивство дитини на Херсонщині: виявили сліди зґвалтування й удушення

Вбивство дитини на Херсонщині: виявили сліди зґвалтування й удушення
На тілі 7-річної Марії Борисової, яку знайшли вбитою на Херсонщині, є ушкодження. 

Вони можуть свідчити про скоєння щодо неї статевого злочину. Про це повідомила начальниця відділу комунікації обласного управління Нацполіції Тетяна Пшонь у коментарі «Укрінформу».

«В області статевих органів та на внутрішніх частинах стегна виявлені тілесні ушкодження, які можуть свідчити про скоєння проти неї статевого злочину», — зазначила Пшонь.

Наразі про підозру ще нікому не було повідомлено, оперативники працюють, додала вона.

Пшонь розповіла, що після того, як було знайдено тіло дитини, на місці по трьох колах запустили п’ять службових собак – акти складені, куди собаки привели наразі у поліції не коментують. Вона також зазначили, що місце, де знайшли тіло дитини, раніше обстежували і пропустити його ніяк не могли, це означає, що злочинець переніс його сюди пізніше.

«Сарай дуже добре проглядається і там крім мішка з дитиною нічого більше не було, його не могли пропустити», - наголосила вона.

Нагадаємо, тіло 7-річної Марії Борисової, пошуки якої тривали четверту добу, виявили 11 березня в с. Щасливому під час повторного огляду території населеного пункту в недобудованій нежитловій споруді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: херсон, згвалтування, вбивство, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали