7 Березня 2021
Новини

Путін - цар: в університеті Росії спалахнув скандал

Путін - цар: в університеті Росії спалахнув скандал

У російській Казані викладач одного з університетів нібито закликав студентів не ходити на мітинги у підтримку засудженого опозиціонера Олексія Навального і назвав президента РФ Володимира Путіна царем.

На записі, як стверджують її автори, голос викладача Казанського національного дослідницького технічного університету імені Туполєва Олега Тихонова.

"На третьому курсі ви будете отримувати форму допуску [до практики]. Так ви її можете не отримати. Я вам так просто хочу про це сказати, зрозуміло, так? У нас навальнят цих.. Я розумію, за кого завгодно можна вписуватися, але за це чмо вписуватися не треба. Я не кажу, що Путін там це.., але він цар, як я кажу, так? Я вам відразу хочу сказати: він – цар! Ви Петру I хочете пред'яву зробити, чи що? За те , що він Пітер побудував? Так він на держкошти їх будував. Тут будь-якому зараз можна представити, так?" – сказав чоловік на запису.

Він закликав студентів не псувати собі біографію участю в акціях Навального. Він натякнув, що силовики за всіма стежать.

"Ці хлопці засікають відразу – і ви не розумієте – це все накопичується, базу даних на вас всіх ведуть. І коли це вистрілить, ніхто з вас не знає. Але це вистрілить, я обіцяю вам. Ось", – підкреслив Тихонов, як стверджують автори аудіозапису.

    Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

    Читайте також
    Все про: росія, володимир путін
    В тему