30 Липня 2019
Новини

«Мене не труїли місцеві менти – вони самі в шоці», – Навальний про своє отруєння

«Мене не труїли місцеві менти – вони самі в шоці», – Навальний про своє отруєння

Про обставини свого отруєння розповів російський опозиціонер Олексій Навальний.

Нагадаємо, його госпіталізували через «алергічну реакцію».

Перші ознаки невстановленої «алергічної реакції» - почервоніння на шиї - помітили його співкамерники ще в суботу, 27 липня, йдеться на офіційному сайті опозиціонера.

Через годину у Навального почалося печіння на чолі і шкірі навколо очей.

«У мене ніколи не було алергії. Ні на їжу, ні на пилок, ні на що інше. Вночі прокидаюся від того, що обличчя, вуха і шия горять і колються. Ранком устав, і побачивши мене співкамерник, витріщивши очі, сказав: тобі терміново треба до лікаря», - розповів Навальний.

За його оцінкою, на ранок обличчя опухло так сильно, що повіки збільшилися до розміру м'яча для пінг-понгу, а замість очей були щілинки.

Як наслідок, «від ударних доз ліків  набряк став спадати, і до обіду я вже був схожий просто на людину, яка безпробудно пила два місяці».

Навальний вважає, що його могли отруїти, проте відкидає, що це могли бути співробітники спецприймальника.

«Те, що отруїли місцеві менти, я відкидаю - вони були шоковані моїм виглядом і тим, що відбувається, більше за мене», - написав політик.

Він підкреслив, що під час прогулянки або дзвінків, коли виводили всіх ув'язнених, у камеру могли зайти «якісь люди». У такому випадку, за словами політика, «версія про отруєння стає дуже вагомою».

«Якщо ні, то зростає сила версії з унікальним медичним випадком. Коли-небудь його назвуть «одноразова гостра алергічна реакція Навального», - зазначив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, олексій навальний, росія, отруєння
В тему