13 Лютого 2021
Новини

Коли в Україну прийде тепло: прогноз синоптиків

Коли в Україну прийде тепло: прогноз синоптиків

На Заході України потепліє лише на початку березня.

Про це повідомляє "Новое время".

В останні зимові тижні погода в Україні виявилася найбільш суворою за всю зиму. Розповідаємо, коли в різні регіони України після 20-градусних морозів прийде нарешті весняне тепло.

У Києві морозна погода триватиме весь лютий і початок березня. Денна температура перевищить 0 градусів і досягне плюс 1 лише 10 березня.

Фото: gismeteo.ua

В Одесу весняне тепло прийде набагато раніше. Денна температура досягне +1 градуса вже 25 лютого, до початку березня потеплішає до +2, а 9 і10 числа очікується температура плюс 3 — плюс 4 градуси.

Фото: gismeteo.ua

У Львові, як і в Києві, температура повітря не буде підніматися вище нуля до кінця зими і навіть на початку березня. Температура плюс 1 прогнозується лише 9 та 10 березня.

Фото: gismeteo.ua

В Ужгороді денна температура досягне плюс 1 вже 23 лютого. До 25 лютого вона зросте до плюс 3 і буде залишатися на цьому рівні до кінця місяця. З 1 березня трохи похолоднішає, але вдень морозів все одно не буде. А 9-10 березня в Ужгороді очікується плюс 4 — плюс 5 градусів.

Фото: gismeteo.ua

У Дніпрі негативна температура протримається до 8 березня включно. 9 березня очікується плюс 1 градус, а 10 березня вже плюс 3.

Фото: gismeteo.ua

У Харкові після того, як 12 лютого температура підвищиться до плюс 5, вже 13 лютого знову вдарять морози. Наступного разу температура буде вище нуля уже 10 березня. У цей день денна температура досягне плюс 1.

Фото: gismeteo.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: погода, прогноз погоди, Україна
В тему