5 Лютого 2021
Новини

Справжнє обличчя популярної блогерки з ляльковою зовнішністю обурило фанатів

Справжнє обличчя популярної блогерки з ляльковою зовнішністю обурило фанатів

Користувачі мережі побачили справжнє обличчя азіатської блогерки, яка стала популярною в інтернеті через зовнішність, і звинуватили її в брехні.

Відповідний матеріал публікує World of Buzz.

Йдеться про дівчину з Китаю по імені Сі Хонг Ші (Xi Hong Shi). Її сторінка в TikTok налічує більше 800 тисяч підписників. Героїня матеріалу регулярно показувала своє обличчя крупним планом, демонструючи різні образи і макіяж.

За інформацією видання, в коментарях під роликами її називали «красунею» і «ідеалом». Однак на початку лютого колишні друзі блогерки викрили її, показавши передплатникам знімки, на яких та відображена без сильної ретуші.

З'ясувалося, що лице Сі Хонг Ші насправді округле, а тілобудова масивніша. При цьому на деяких кадрах видно було друге підборіддя дівчини. Пізніше з'ясувалося, що вона також брехала про вік: за словами знайомих блогерки, вона народилася в 1996 році і в цьому році їй виповниться 25 років. Сама ж дівчина стверджувала, що народилася в 1999 році.

Крім того, інформацію про реальну зовнішності мешканки Китаю підтвердив її колишній хлопець. Він пояснив, що коли вони вперше познайомилися в інтернеті, вона сказала йому, що її зріст 165 сантиметрів, а вага складає близько 40 кілограмів. Коли хлопець зустрівся з нею особисто, він побачив, що Сі Хонг Ші була нижча і важила більше 50 кілограмів.

Героїня матеріалу поки ніяк не прокоментувала цю ситуацію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: інтернет, скандал, китай
В тему