29 Січня 2021
Новини

4G інтернет в Софіївській Борщагівці: як підключити новий тариф

4G інтернет в Софіївській Борщагівці: як підключити новий тариф

Жителі приватного сектора Софіївська Борщагівка часто скаржаться на те, що доступ до якісного кабельного інтернету у них сильно обмежений. Багато провайдерів, в тому числі й Київстар, сконцентрували увагу на багатоповерхівках та тільки в них розширюють мережі кабельного інтернету.

Але саме Київстар нещодавно презентував новий тариф “Все разом 4G”, з яким безлімітний швидкісний інтернет у Софіївській Борщагівці можна підключити абсолютно в будь-якому будинку. 

Як це працює та у чому полягають особливості цієї пропозиції, з'ясуємо докладніше.

Особливості тарифу “Все разом 4G”

Цей тарифний план передбачає використання мобільного 4G інтернету телеком-оператора через спеціальний роутер. При такому способі отримання послуги компанія гарантує виділення повного безліміту на інтернет без обмежень по швидкості, незалежно від місячного обсягу трафіку. 

Нагадаємо, в звичайних мобільних тарифах, де вказано безліміт на інтернет, на максимальній швидкості є всього 40 000 Мб. Далі діє обмеження 0,8 Мбіт/с.

“Все разом 4G” розроблений як альтернатива кабельному інтернету та завдяки фірмовому роутеру справляється з цим на відмінно. 

Тобто:

  • забезпечує доступ до інтернету на швидкості 100 Мбіт/с;
  • створює локальну мережу Wi-Fi з максимальною швидкістю до 300 Мбіт / с;
  • забезпечує одночасне підключення до 32 пристроїв.

Вартість роутера 1999 грн. Це одноразова сплата, після якої пристрій переходить в повну власність клієнта. Тарифний план відноситься до передплачених, тому для початку користування послугами потрібно поповнити рахунок на суму 300 грн. Саме така оплата передбачена за календарний місяць доступу до інтернету.

Як перевірити покриття та замовити роутер

Перед підключенням тарифу переконайтеся, що в місці постійного використання роутера є покриття 4G від Київстар. Найзручніше це зробити через сайт оператора, де в спеціальній формі потрібно ввести свою адресу та перевірити покриття. 

Якщо воно є – замовляйте роутер також через сайт або контакт-центр за номером 0 800 300 460. Компанія відправить вам девайс разом з сімкою через “Нову Пошту”.

Всього кілька днів – і безлімітний 4G інтернет з'явиться й у вашому будинку!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: інтернет
В тему