27 Січня 2021
Новини

Як встигати по господарству, якщо вдома маленька дитина

Як встигати по господарству, якщо вдома маленька дитина

Встигнути з дитиною зробити все просто неможливо, адже вона вимагає багато уваги. Звісно, ідеальних мам не існує в природі, але є звичайні хороші мами, які діляться досвідом одна з одною.

Ми зібрали кілька порад, які спростять ваше побутове життя.

Прасування

Сучасні мами не вважають за потрібне прасувати кожну річ. Так, раніше вважали, що дитячий одяг потрібно прасувати з обох сторін, аби вбити всіх мікробів. Проте все більше побутує думка, що всіх мікробів вбивати не потрібно. Цей час краще виділити на відпочинок або сон.

Прибирання

Щоденне вологе прибирання не є обов’язковим. Так, чистота в оселі має бути, проте без фанатизму. Чиста підлога, свіже повітря і відсутність пилу – це все, що потрібно дитині й вам. До речі, не обов’язково прибирати все самій, можна попросити про допомогу близьких.

Погана погода

Якщо на дворі сніг, дощ абощо, і виходити на вулиці нема бажання, то для прогулянки цілком підійде балкон або лоджія з відкритими вікнами. Цим методом користується вже не одне покоління мам. Дитина гарно спатиме, а ви в цей час можете зайнятися своїми справами.

Покупки

В час інтернету покупки взагалі не проблема, адже як одяг, так і хімію, продукти вам доставлять до самої квартири. У такий спосіб ви витратити час тільки на перегляд товарів онлайн. До речі, оплачувати комунальні послуги або ж поповнювати рахунок на телефоні теж можна не виходячи з дому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, Поради
В тему