4 Січня 2021
Новини

Назвали рецепт найкращого коктейлю від похмілля

Назвали рецепт найкращого коктейлю від похмілля

Індійські вчені опублікували рецепт коктейлю, який допоможе швидко позбутися похмільного синдрому.

Напій повинен складатися з свіжовичавленого грушевого соку (65%), лайму (25%) і кокосового молока (10%). Такий коктейль смачний, він освіжає і насичує організм мінералами і вітамінами, яких так не вистачає організму після «важкої» випивки.

За словами вчених, також є продукти, що відновлюють організм після вживання алкоголю. Це сир, томати, огірки, імбир, фініки, какао і вершки. З втратою калію, що супроводжує втрату рідини, допомагають боротися банани і ківі.

За словами нарколога Юрія Сиволапа, найоптимальнішим засобом від похмілля є звичайна вода. Йдеться про рясне питво з лимоном, брусницею, журавлиною. Будь-яких спеціальних ліків немає, крім випадків важкого отруєння, коли мова йде про детоксикацію в стаціонарі, зазначив лікар.

Наркологи відзначають, що в січні з алкогольними отруєннями до лікарів звертаються утричі частіше, ніж протягом останніх місяців. Люди планують «трохи випити 31 грудня», а приходять до тями через два тижні, так як після першої чарки втрачають над собою контроль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рецепти, здоровий спосіб життя, Здоров'я, Лікарі
В тему

Останні матеріали