У пацієнтів із коронавірусом під час хвороби може спостерігатися підвищення глікованого гемоглобіну.
Про це заявила академік Марина Шестакова.
Глікозильований гемоглобін відображає середній рівень цукру в крові за останні три місяці. За словами Марини Шестакової, у хворих на COVID-19 цей показник виявився перевищений, незважаючи на відсутність цукрового діабету до коронавірусу.


При цьому через шість тижнів після одужання рівень цукру у пацієнтів прийшов в норму. У хворих на діабет він також пішов на спад.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Так багато хвороб – лише через одну щитовидку!
29 Квітня 2025
Чому з віком падає зір і чи можна це зупинити?
15 Квітня 2025
Від стресу в нас побільшало проблем зі шлунком
8 Квітня 2025
Волинські лікарі зробили операцію на відкритому серці
4 Квітня 2025
Чим небезпечні весняні протяги та як їх лікувати
31 Березня 2025
Одеські медики провели унікальну операцію немовляті
31 Березня 2025
На Волині лікарі врятували пацієнтці руку
26 Березня 2025