У пацієнтів із коронавірусом під час хвороби може спостерігатися підвищення глікованого гемоглобіну.
Про це заявила академік Марина Шестакова.
Глікозильований гемоглобін відображає середній рівень цукру в крові за останні три місяці. За словами Марини Шестакової, у хворих на COVID-19 цей показник виявився перевищений, незважаючи на відсутність цукрового діабету до коронавірусу.
При цьому через шість тижнів після одужання рівень цукру у пацієнтів прийшов в норму. У хворих на діабет він також пішов на спад.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
У Львові волинянину провели надскладну операцію на серці
Сьогодні, 13:34
На Волині 25 людей отруїлися чадним газом
1 Грудня 2025
Померла лікарка Ганна Левчук з Луцька
27 Листопада 2025
На Волині зросла кількість випадків інфаркту
25 Листопада 2025
Помер відомий лікар Волинської обласної лікарні
14 Листопада 2025
4 хвилини не билося серце: на Волині медики врятували жінку
13 Листопада 2025
На Волині 96-річний чоловік помер від коронавірусу
11 Листопада 2025
У лікарні від сказу померла волинянка
10 Листопада 2025
Реклама







