21 Грудня 2020
Новини

Новорічний стіл: як зекономити

Новорічний стіл: як зекономити

Напередодні Нового року не у всіх українців буде можливість зібрати звичний святковий стіл.

Однак це не повинно заважати святковому настрою, тому можна заощадити на одних продуктах так, щоб не постраждав сімейний бюджет. При цьому, ви не помітите різниці в стравах, а тільки зменшите частину закусок.

Різні види напоїв

У більшості випадків безалкогольні напої купують для дітей або для того, щоб ними запивали алкоголь дорослі. Насправді, не варто брати відразу кілька літрів різних соків. Можна взяти одну велику упаковку одного соку або одного газованого напою. Так ви заощадите більше і не будете переживати через вибір.

Соління

Насамперед, соління можна зробити самостійно, так ви заощадите на продуктах. Від них можна відмовитися зовсім хоча б заради того, що ваш організм страждає через надлишок солі. Салати, алкоголь і закуски - все це зневоднює ваш організм, через що ви будете страждати з ранку. Відмова від солінь заощадить ваш сімейний бюджет і вбереже від страждань після свята.

Десерти

Якщо у вас на столі велика кількість салатів і закусок, то не завжди гості і члени родини доходять навіть до другого блюда. Від десертів гості найчастіше відмовляються, тому їх доводиться доїдати сім'ї протягом решти неробочих днів. У гіршому випадку, всі десерти йдуть в смітник. Те ж стосується і свіжих фруктів. Не варто класти на стіл нічого, крім мандаринів.

Овочі

Замість того, щоб розкладати кілька видів овочів на одній тарілці, краще зробіть овочевий салат з помідорів, огірків, листового салату і зелені. Чи не заправляйте його, нехай гості самі вирішать, що їм найбільше підійде. Так ви порадуєте людей за столом різноманітністю і заощадите на свіжих овочах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: свято, Поради, кухня
В тему