15 Грудня 2020
Новини

Що загрожує чоловікам за зраду в різних країнах світу

Що загрожує чоловікам за зраду в різних країнах світу

Жінка, яка зрадила чоловікові, в усі часи засуджувалася значно сильніше, ніж гулящий чоловік. Але чи означає це, що представники сильної статі не піддавалися і не піддаються покаранням за свою невірність?

WR з'ясував, яка доля чекала і чекає невірних чоловіків до цього дня в різних країнах.

Русь

Київська Русь була вкрай сувора до жіночих зрад. У той же час чоловік вважався перелюбником лише за умови, якщо він встиг завести дітей від коханки. У такому випадку він повинен був заплатити штраф церкві.

США

У 1815 році американці прийняли закон, який діє до цих пір. Згідно з ним, штати Массачусетс, Оклахома і Айдахо визнають чоловічу невірність кримінальним злочином. У той час як у Мічигані зрадник заплатить за інтрижку лише штраф в 10 доларів, в Меріленді він може отримати довічне покарання.

Китай

У 1913 році за зв'язок з вільною дівчиною чоловікам належало дістати 100 ударів кийком, із заміжньою – до 80. Сучасні китайці переконані, що жагу до зради можна «вилікувати» дворічним ув'язненням у тюрмі або конфіскацією майна.

Уганда

Довгі роки за зраду в Уганді чоловікам загрожував великий штраф і рік в'язниці. У 2006 році уряд скасував цей закон, але замість нього прийняв аналогічний проти жінок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, жінки, стосунки
В тему