17 Листопада 2020
Новини

На Волині директора підприємства підозрюють у махінаціях на 23 млн

На Волині директора підприємства підозрюють у махінаціях на 23 млн

На Волині директору одного з підприємств повідомили про підозру в ухиленні від сплати 23 млн гривень.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба України.

За матеріалами, наданими управлінням власної безпеки ГУ ДФС у Київській області, Головним слідчим управлінням Державного бюро розслідувань здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.364, ч.2 ст.364, ч.3 ст.212, ч.2 ст.366, ч.3 ст.209 Кримінального кодексу України.

В ході досудового слідства встановлено, що службові особи одного з підприємств Волинської області, під час реалізації імпортованих транспортних засобів, за рахунок проведення фінансових операцій, які не мали реальних наслідків, а були проведені з метою легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, ухилились від сплати податків в особливо великих розмірах на суму 23 млн гривень та внесли завідомо неправдиві відомості до офіційних документів, що спричинило тяжкі наслідки.

12 листопада, Головним слідчим управлінням Державного бюро розслідувань спільно зі співробітниками управлінь власної безпеки ГУ ДФС у Київській, Львівській та Волинській областях проведено ряд обшуків за місцем проживання службових осіб зазначеного підприємства.

Директору зазначеного підприємства було вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.212, ч.2 ст.366 КК України.

Слідчі дії тривають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, підприємці
В тему