20 Жовтня 2020
Новини

Бойовики за добу двічі порушили режим припинення вогню

Бойовики за добу двічі порушили режим припинення вогню

Незаконні збройні формування за минулу добу, 19 жовтня, двічі порушили домовленості щодо білоруського режиму припинення вогню на Донбасі.

Про це у вівторок вранці, 20 жовтня, повідомив штаб Операції об'єднаних сил.

Неприцільна стрілянина по позиціях ЗСУ з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї зафіксована поблизу селища Луганське.

Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень не було. Крім того, в районі Авдіївки задокументований проліт безпілотного літального апарату противника з перетином лінії розмежування.

Засобами радіоелектронної боротьби управління безпілотника було придушене, що унеможливило його подальше використання.

З початку поточної доби, 20 жовтня, стрільби з боку незаконних формувань не зафіксовно. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

За минулу добу сапери Державної служби надзвичайних ситуацій розмінували понад два гектари території в прифронтовому районі і передали на знищення 34 знайдених боєприпаси.

Нагадаємо, за попередню добу на Донбасі було два порушення режиму припинення вогню. Обидва факти задокументовані в районі Авдіївки, де в обідній час велася стрілянина по ООС з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: оос, донбас
В тему