12 Жовтня 2020
Новини

Через 3 дні школи переведуть на «дистанційку»: рекомендації МОН

Через 3 дні школи переведуть на «дистанційку»: рекомендації МОН
Міністерство освіти і науки в понеділок, 12 жовтня, буде рекомендувати всім установам загальної середньої освіти почати осінні канікули 15 жовтня. 
Рекомендації надішлють усім школам незалежно від карантинної зони, заявив виконуючий обов'язки міністра освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.
 
"Завтра буде підготовлено і направлено рекомендаційний лист усім установам загальної середньої освіти щодо встановлення канікул із 15 до 30 жовтня включно", - написав він.
 
Разом із тим закладам профосвіти, професійної довищої і вищої освіти будуть рекомендувати із 15 жовтня до 15 листопада перейти на дистанційну форму навчання з обов'язковим виїздом студентів із гуртожитків.
 
Дитячі садки при цьому продовжать працювати у звичайному режимі.
 
Нагадаємо, що в Києві, Одесі та Маріуполі готуються до розгортання додаткових великих госпіталів для пацієнтів із COVID-19 на випадок перевантаження лікарень першої та другої хвилі.
 
За даними Міністерства охорони здоров'я, станом на сьогодні у чотирьох областях України хворими на коронавірус пацієнтами заповнено більше 70% лікарняних ліжок.
 
За добу в країні підтвердили понад 4,7 тисячі нових випадків COVID-19. Найбільше хворих зареєстрували в Харківській, Житомирській, Хмельницькій областях і в Києві.
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: школа, карантин, канікули, Україна
В тему