27 Липня 2020
Новини

Якою буде погода в серпні

Якою буде погода в серпні

Синоптики прогнозують в кінці липня відчутне зниження температури та дощі. За їх словами, це в першу чергу стосується західних областей. Температура знизиться в цих регіонах до +19 +24 градусів. На Півдні в кінці липня прогнозують спеку до +30 градусів, але з початком серпня вона закінчиться.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Синоптики заспокоїли тих українців, які планують свою відпустку на місцевих морях у серпні. Температура дозволить відпочити.

"Літо триває, в серпні буде ще тепло, навіть на початку вересня на Півдні буде хороша погода. Серпень - найтепліший місяць на морському узбережжі", - заспокоїли українські синоптики.

Згідно з прогнозом синоптика Леоніда Горбаня, в період з 7 по 18 серпня у всіх областях України очікується дуже спекотна погода, в денні години буде 30-33° вище нуля. Однак наступні 4 дні очікується серйозне похолодання, і вже приблизно до 24 серпня денна температура вийде на рівень 20°.  

Крім того, синоптик розповів, що дощі в серпні будуть дуже частими, але при цьому вони очікуються невеликими, і в останній місяць літа випаде не більш 22 мл опадів, а це набагато нижчий за норму. Короткочасні дощі очікуються в перші дні місяця, потім 18 і 19 числа, а також 24 і 25 серпня.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: прогноз погоди, Україна
В тему