25 Липня 2020
Новини

У Кривому Розі чоловіка два дні тримали на прив'язі і катували

У Кривому Розі чоловіка два дні тримали на прив'язі і катували
Поліція в Кривому Розі звільнила 27-річного чоловіка, якого незаконно утримували на прив’язі й катували, вимагаючи гроші.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Співробітники Покровського відділення поліції отримали інформацію про знущання з людини. За словами свідка, сусід утримує людину на прив’язі у собачому нашийнику та б'є його", — йдеться в повідомленні.

Як встановили поліціянти, потерпілого викрав знайомий від власного будинку, після чого дві доби тримав на прив’язі та вимагав гроші. Дії зловмисника слідчі кваліфікували за трьома статтями Кримінального кодексу.

Правоохоронці виявили 27-річного потерпілого, який мав численні тілесні ушкодження, його доправили до лікарні. Також у квартирі затримали 31-річного зловмисника, причетного до злочину.

Протягом двох днів він знущався з потерпілого, бив його та вимагав гроші.

"Також відібрав ключі від квартири, куди згодом навідався та вкрав цінні речі", — йдеться в повідомленні.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. За катування, незаконне позбавлення волі та пограбування поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 1 ст. 127 (катування) та ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, кривий ріг, кримінал, Україна
В тему