23 Липня 2020
Новини

Де утримуватимуть терориста з Луцька

Де утримуватимуть терориста з Луцька

Суддя-спікер Людмила Присяжнюк розповіла, що терорист з Луцька Максим Кривош утримуватиметься в луцькому СІЗО.

Про це йшлося 23 липня під час брифінгу в Луцькому міськрайонному суді, - пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, суд обрав запобіжний захід луцькому терористу Максиму Кривошу у вигляду тримання під вартою терміном на 60 діб (із дня затримання до 18 вересня) без права внесення застави.

Суддя-спікер розповіла, що клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваному Максиму Кривошу до суду надійшло сьогодні, 23 липня.

Вона повідомила, що підозрюваний утримуватиметься в луцькому СІЗО, та додала, що зараз триває досудове розслідування, яке може не закінчитися до моменту завершення дії запобіжного заходу. У такому разі суд продовжуватиме дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Справу в подальшому й надалі розглядатиме Луцький міськрайонний суд.

За вчинені злочини, підозрюваному загрожує від трьох до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ввечері терорист звільнив трьох заручників:  бабусю, вагітну жінку і дитину.

Пізніше його затримали правоохороці, а 13 заручників звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, сізо, тероризм
В тему