21 Липня 2020
Новини

Це сталося тому, що правоохоронні органи перебувають під тиском окремих політиків - Ігор Палиця

Це сталося тому, що правоохоронні органи перебувають під тиском окремих політиків - Ігор Палиця

Ігор Палиця закликав усіх політиків не перешкоджати роботі правоохоронних органів.

Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

"Наявність шаленої кількості нелегальної вогнепальної зброї в Україні дала свої результати. У моєму рідному Луцьку, місті з одним із найнижчих показників злочинності в Україні, сталася трагедія. Відбувся терористичний акт. Життя 20 моїх земляків знаходяться у небезпеці. У мене, як і у багатьох співвітчизників, є питання: Чому так сталося? Чому не спрацювали вчасно? Чому не попередили цей злочин?", - йдеться  в повідомленні.

Маю глибоке переконання – це сталося тому, що правоохоронні органи перебувають під тиском окремих політиків. Саме тому правоохоронцям важко реагувати на заяви та звернення суспільства.

Політичний тиск на правоохоронні органи призвів до блокування виконання ними своїх функцій. Вже зараз відроджуються давно зниклі явища: рекет, «кришування», розбій. Часто бандити видають себе за учасників АТО/ООС, тим самим, насміхаючись з правоохоронних органів.

Ігор Палиця закликав усіх політиків не перешкоджати роботі правоохоронних органів та дозволити їм працювати і чітко виконувати свою головну функцію - захист людини і суспільства!

Бажаю всім нам, щоб під час спецоперації не постраждали ні заручники, ні правоохоронці. Маю глибоке переконання, що з терористами та злочинцями потрібно поводитися жорстко, як під час війни, так і в мирний період!

 

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ігор палиця, поліція, Надзвичайні події, луцьк
В тему