21 Липня 2020
Новини

Голова СБУ вперше прокоментував захоплення заручників у Луцьку

Голова СБУ вперше прокоментував захоплення заручників у Луцьку
За фактом захоплення у Луцьку 44-річним громадянином України рейсового автобуса «Краснилівка-Берестечко» слідчими Служби безпеки України розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Про це повідомив Голова Служби безпеки України Іван Баканов.

«Наразі співробітники Антитерористичного центру при СБУ працюють на місці події та роблять усе можливе, аби заручники якнайшвидше були звільнені. Ситуація потребує злагоджених дій усіх правоохоронних структур, ми знаходимося в постійному контакті. Ці процеси, як правило, непублічні й на всі питання суспільства ми зможемо відповісти після того, як всі заручники будуть в повній безпеці. Робимо для цього все можливе», - заявив Голова СБУ Іван Баканов.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, тероризм, поліція, сбу, Надзвичайні події
В тему