9 Липня 2020
Новини

В мережі з'явились плівки "розмов Порошенка з Путіним"

В мережі з'явились плівки

Нардеп Андрій Деркач оприлюднив плівки, на яких ніби то Порошенко радо вере розмову з російським президентом та вітає Путіна зі святом. Оригінальність записів ще не доведено, проте рейтинг Порошенка вже зазнав значного удару.

Відтак, можна вважати, що цей запис вже зробив свою справу.Таку думку в ефірі 24 каналу висловив експерт з репутації Борис Тизенгаузен.

За його словами, неважливо, що покаже експертиза, адже плівки вже вдарили і по рейтингу, і по репутації Порошека.

Експерт розповів, що переглянув стрічки прихильників Порошенка і побачив в них переважно мовчання переважно. Лише затяті прихильники писали про фейк, маніпуляції та монтаж.

"Але частина електорату Петра Олексійовича вимушена була відмовчатися, прийняти це. І незабаром ми подивимося, наскільки сильно це вдарить по його прихильниках", – сказав Тизенгазуен.

Що відомо про так звані плівки Порошенка і Путіна

  • Народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив запис розмови людей із голосами схожими на голоси п'ятого президента України Петра Порошенка і президента Російської Федерації Володимира Путіна. Розмова відбулася нібито 30 квітня 2015 року, у розпал війни на Сході. Цікаво, що розмова проходить у невимушеній атмосфері, а люди з голосами схожими на Порошенка і Путіна, часто жартують. 
  • Останнім часом різні плівки публікує саме Андрій Деркач – нардеп усіх скликань, починаючи з 3-го. Відомо, що він вчився в Академії ФСБ, а його дипломна робота була про "Організацію проведення зустрічей з негласною агентурою". Батько Андрія Деркача – генерала КДБ та СБУ Леонід Деркач. 
  • У пресслужбі Петра Порошенка назвали фейком та фальсифікацією опубліковані нардепом Деркачем записи.
  • Прессекретар російського президента ДмитроПєсков відмовився коментуватипублікацію запису
  • Сам Деркач переконує, що ці аудіозаписи потрапили до нього від "журналістів-розслідувачів", імена яких він не назвав. За його словами, "плівки" вже передали правоохоронцям.
  • Як повідомили 24 каналу в пресслужбі Державного бюро розслідувань, після оприлюднення попередніх частин "плівок Порошенка" відкрито кримінальне провадження щодо незаконного злиття інформації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко, скандал, Політика
В тему