Відео

«Я залишаюся в політиці і буду боротися за Україну!» – Порошенко (відео)

«Я залишаюся в політиці і буду боротися за Україну!» – Порошенко (відео)

Після оприлюднення результату екзит-полів Петро Порошенко наголосив, що так вирішила більшість українців – і він сприймає цей вибір.

Він зазначив, що «піде з офісу, але не з політики» - пише 24 канал.

Петро Порошенко пригадав, що в 2014 році, коли став президентом, йому телефонували світові лідери «не привітати, а висловити співчуття». Він додав, що жодна країна не стояла перед такими викликами, як Україна у 2014 році. Порошенко сказав, що «тоді стати президентом було значно менше, черги точно не було».

«Результати екзит-полу очевидні. Вони дають підставу подзвонити опоненту і привітати його. Зробити так, як прийнято в демократичних країнах», – наголосив Порошенко.

Він додав, що завтра уже буде 22 квітня і «нам треба об'єднатися і боронити Україну». Порошенко сказав, що наступного місяця залишить пост президента України, бо «так вирішила більшість українців і я сприймаю це рішення».

«Я не йду з політики! Я залишаюся в політиці і буду боротися за Україну!»  – сказав Петро Порошенко.

Петро Порошенко додав, що він пишається тим, що було зроблено впродовж 5 років і його команда буде захищати усі надбання й надалі. Порошенко заявив, що Конституційний суд збирається скасувати ключову умову безвізу, але «його команда буде захищати безвіз».

Він сказав, що готовий допомогти Володимиру Зеленському у всьому. Порошенко наголосив, що вибори пройшли демократично.

Володимира Зеленського найбільше виборців підтримали на Сході – 87,7%, трохи менше на Півдні – 85,4%, 70,3% у Центрі та найменше на Заході – 57%.

Петра Порошенка найбільше підтримали на Заході – 41,3%, а найменше на Сході – 11,2%. 28% віддали свій голос Порошенку у Центрі та 13,4% на Півдні країни.

Остаточні результати екзит-полу будуть відомі о 22:00.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему