2 Липня 2020
Новини

«Це колосальна незручність», - Ігор Поліщук про дистанційне навчання

«Це колосальна незручність», - Ігор Поліщук про дистанційне навчання

Радник мера Ігор Поліщук відзначив, що дистанційне навчання було вимушеним в умовах карантину, але, на його думку, далі воно недоцільне.

Про це йшлося у четвер, 2 липня, під час засідання сесії Луцькради, - пише ІА "ВолиньPost".

Луцька міська рада звернулася до Кабінету міністрів України щодо неефективності та недоцільності дистанційного навчання.

«Це колосальна незручність для вчителів, батьків та дітей. Діти не соціалізуються, весь час проводять за комп’ютером, не всі мають технічну можливість, не всі предмети можуть навчатися дистанційно і не всі предмети добре засвоюються», - сказав депутат.

Депутат Алла Надточій запропонувала управлінню освіти розробити своє бачення подальшого навчального процесу в умовах карантину.

«Дистанційне навчання, як показала практика, це був вимушений крок. Але якщо ми знову будемо проводити новий навчальний рік в дистанційному режимі, ми обираємо шлях в нікуди. Ці діти будуть специфічним поколінням, які вчилися чому-небудь і як-небудь. Я прихильник того, що краще ніяк, ніж абияк», - вважає Олександр Кравченко.

Тому обранці громади просять Міністерство освіти і науки напрацювати оптимальний варіант вирішення питання, аби діти могли відвідувати школу, але безпечно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, школа, освіта, карантин
В тему