15 Червня 2020
Новини

Міськраду закликають присвоїти «Почесного громадянина Луцька» відомому адвокату-волонтеру

Міськраду закликають присвоїти  «Почесного громадянина Луцька» відомому адвокату-волонтеру

У Луцьку громадські організації та активісти закликають міську раду присвоїти звання "Почесного громадянина" адвокату та волонтеру Василю Нагорному.

"У цій папці зібрані відгуки-клопотання про присвоєння у 2020 році звання "Почесний громадянин міста Луцька" Василю Нагорномуз обгрунтуванням необхідності присвоєння звання «Почесний громадянин міста Луцька» адвокату Василю Нагорному Найбільшою цінністю країни є людина", - йдеться в дописі "Новий подих Старого міста" в Facebook.

"Ми, мешканці Луцька, вважаємо, що у 2020 році звання «Почесний громадянин міста Луцька» гідний отримати адвокат Василь Нагорний. З 2014 року, коли почалася російсько-українська війна, Василь Нагорний став юристом-волонтером, який попри систему відстоює честь і гідність захисників. Виграні в Міністерства оборони справи – це моральна й психологічна віра бійців в Україну та справедливість. Завдяки адвокату Нагорному наша Волинська 51-ша бригада, яку на рівні країни намагалися зробити зрадниками, відстояла в законному полі своє «обличчя». За цим результатом стоять тисячі годин клопіткої волонтерської праці адвоката та роки судів".

"Заради відновлення справедливості Василь Нагорний дійшов до особистої зустрічі в Генерального прокурора України та пройшов всі «кола пекла» системи. З 2014 по 2020 рік Василь Нагорний провів тисячі безкоштовних правових консультацій для учасників АТО та їх сімей, а також людей, які через війну змушені були покинути свої домівки. Ми вважаємо, що Василь Нагорний – гордість нашого міста. Він приклад патріотизму для всіх містян та нащадків. Важлива інформація: Василь Нагорний надавав безоплатну юридичну допомогу бійцям практично всіх бригад, які з 2014 по даний час брали та беруть участь в АТО та ООС, зокрема: 14, 51, 53, 54 бригади; батальйонам «Волинь», «Світязь»; 24, 128, 53, 54, 80, 81, 30, 72, 79, 95 бригади; підрозділу Національної Гвардії України, добровольчим батальйонам. За період з 2014 по 2020 рік Василь Нагорний надав понад 10 000 консультацій бійцям, провів понад 300 засідань в судах, відстоюючи права бійців, які захищали Батьківщину", - йдеться в дописі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Політика, луцька міська рада
В тему

Останні матеріали