13 Лютого 2020
Новини

Скандал у Луцьку: атовець вимагає вибачень в «Аверсу»

Скандал у Луцьку: атовець вимагає вибачень в «Аверсу»

У Луцьку учасник війни з Росією Юрій Букія вимагає вибачень в телеканалу "Аверс" через згадку його та побратимів у сюжеті про салон "Юнона", де, за повідомленнями ЗМІ, надають інтимні послуги.

"Він на даний час перебуває на лікуванні в госпіталі інвалідів війни, і після побаченого в нього сьогодні був психічний зрив. Юрій Букія не є (і не був) бійцем "Світязя",машина, яка фігурує в сюжеті, дійсно належить йому, але припаркована біля місця його проживання (будинок біля "Юнони"). Юрій Букія інвалід війни 2 групи, боєць спецпідрозділу "Колос" 51 бригади. Хлопець штурмував Савурку, побував в полоні, був учасником "параду полонених", - написав у Facebook адвокат Василь Нагорний.

"До речі Юра - Людина Року 2019 номінація "Герой 21століття". Шановний "Аверс", Юрій просить передати, що негайно вимагає спростувати інформацію, поширену вами щодо нього, його друзів - Андрія Квача, Талімончука Михайла - юридичної особи, співзасновником якої він є, і вибачитися. Жодного відношення до "Юнони" він не має. В противному випадку він змушений буде захищати свою честь в суді. Повірте, я його знаю, він в полоні, з тризубом на грудях, відстояв свою честь, не наступивши на прапор України - він її відстоїть і зараз. Йому стільки вже довелося пережити, зараз стан здоров"я його досить важкий - не змушуйте хлопця проходити ще одне коло пекла. Та й повірте, за нього бійці і волонтери стоятимуть горою. Краще всього запросіть його до себе на ефір і поаплодуйте стоячи цьому Герою!" - додав Василь Нагорний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: змі, ато, скандал
В тему