2 Червня 2020
Новини

В Україні відкриють п'ять McDonalds

В Україні відкриють п'ять McDonalds

В Україні планують відкрити 5 нових закладів McDonalds, також через карантин відстрочили заплановані реконструкції ресторанів.

Про це повідомила гендиректор Юлія Бадрітдінова в ході пресконференції, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми відстрочили реконструкції ресторанів, а направили наші зусилля на те, щоб відкрити більше нових ресторанів. Ми не зменшували кількість відкриттів, ми змінюємо пріоритизації відповідно до ситуації, яка сьогодні відбувається", - повідомила вона.

За її словами, в минулому році МакДональдс відкрив 5 ресторанів в Україні, і в цьому році запланував зберегти темпи нових відкриттів - додати ще п'ять нових закладів до мережі.

"На наступний рік у нас дуже амбіційні плани: відкрити точно не менше, ніж в попередні роки. У 2019-му ми інвестували в Україну понад 500 млн грн і продовжуємо інвестувати не менше в поточному.

А в наступному будемо збільшувати інвестиції в Україну (...) - є бажання штаб-квартири компанії інвестувати в розширення мережі в Україні, тому ми дуже відкриті, шукаємо найкращі локації і партнерів", - зазначила Бадрітдінова.

При цьому вона додала: у МакДональдз є впевненість в тому, що в Україні є де відкривати ресторани. У фокусі - великі міста України, але компанією розглядаються різні локації, уточнила гендиректор.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна
В тему