28 Липня 2018
Новини

Епічна бійка працівниці McDonalds з клієнткою потрапила на відео

Епічна бійка працівниці McDonalds з клієнткою потрапила на відео

Працівниця мережі фаст-фудів Еріка Чаволла і клієнтка закладу Сабріна Фонтелар влаштували у лас-вегаському ресторані швидкого харчування видовищну бійку. Причому одна з дівчат виглядала як борчиня сумо, а друга – як Харлі Квін. Пише видання «Метро».

В Мережі набирає популярності відео бійки в одному з «Макдональдзів» Лос-Анджелеса США. На записі видно, як відвідувачка бурхливо свариться із дівчиною з персоналу й обливає її молочним коктейлем. Після чого доволі огрядна працівниця фастфуду виходить з-за стійки і починає жорстко лупцювати відвідувачку. Далі до побоїща долучається ще одна працівниця закладу громадського харчування, теж доволі об’ємної статури. 

Після того, як ролик наробив шуму в Інтернеті, були встановлені імена жіночок, які брали участь у сутичці. Це клієнтка Сабріна Фонтелар і співробітниця ресторану 24-літня Еріка Чаволла. Як зазначив дехто під ніком bxbyness, який «злив» відео в соцмережі, буча здійнялася через те, що Фонтелар зажадала від касирки належної безкоштовної содової, а остання відмовилася налити їй води. Тоді незадоволена відвідувачка виплеснула на Чаволлу мілк-шейк і образила викриком про її маму. Згадування її неньки в лайці, як бачимо, вибило співробітницю «МакДаку» з рівноваги.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, жінки, бійка
В тему