29 Травня 2020
Новини

У Раді вимагають відставку Авакова

У Раді вимагають відставку Авакова

«Голос» закликає відправити у відставку Арсена Авакова та голову Нацполіції Ігоря Клименка.

Про це повідомляє пресслужба «Голосу».

«Має настати неминуча відповідальність за те, що злочинці в погонах катують і ґвалтують людей. Депутати фракції «Голосу» наполягають на звільненні міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції Ігоря Клименка», — йдеться у заяві фракції.

У «Голосі» вважають, керівництво МВС і Національної поліції треба змінити, тому що їм не вдалося провести реформу правоохоронної системи.

«Але система захищає катів у погонах, а не громадян. Зараз монобільшість має визнати, що реформа поліції — провалена, і для її перезапуску – потрібні «нові мізки й нові серця». Керівництво МВС необхідно змінити. Промовчати зараз — це взяти на себе відповідальність за все, що відбувається у поліції сьогодні», — наголосила заступниця голови партії «Голос» Інна Совсун.

Вона переконана, що Кагарлика могло б і не статися, якби було покарання за злочини поліцейських у Кривому Озері, у дитячому притулку «Світанок» та за вбивство 5-річного Кирила Тлявова.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко вважає, що зґвалтування поліцейськими жінки в Кагарлику не є ґрунтовною підставою для відставки глави МВС Арсена Авакова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: арсен аваков, поліція
В тему