10 Лютого 2019
Новини

«Це бл*дство, а не політика!» – Аваков апелював до кандидатів у президенти (фото, відео)

«Це бл*дство, а не політика!» – Аваков апелював до кандидатів у президенти (фото, відео)

Заміновані машини, підкуп виборців, активісти з літрами зеленки та кастетами – такою бачить передвиборну кампанію кандидатів в президенти Арсен Аваков.

Про це пише ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.

Міністр внутрішніх справ спонукає  до домовленостей  про чесну конкуренцію на виборах. За його словами, «провокації і бл*дство» замість виборчої кампанії стануть причиною до приходу в Україні неадекватної влади, наступним кроко якої після перемоги стане  знищення країни.

Емоційне звернення Аваков опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Так глава МВС відреагував на жорсткі сутички радикалів із поліцією в Києві 9 лютого. В організації побоїща викрили штаб одного з кандидатів.

Він нагадав, що тільки за один день у чотирьох містах України вилучали зеленку в «різного роду активістів». «Де та межа і хто її визначає?»– написав міністр.

Чесні вибори, а не ристалище політичного бруду

Аваков звинуватив кандидатів у президенти в дестабілізації ситуації в Україні і підкреслив: українці заслужили чесні вибори.

«50 днів до виборів. 44 кандидата. Брехня і правда. Мітинги, форуми, зустрічі. Гасла і заклики. Щирість і провінційний драмтеатр.

Партії та активісти. Похмурі особистості з кастетами і флаконами зеленки в кишенях. Заміновані машини, битви агітаторів, підкуп і контр-підкуп. Інформаційна війна і гонка популізму до маразму...

поліція побила активістів лютий 2019
поліція побила активістів лютий 2019

Читайте також:

Кривий Ріг — на підході до мітингу одного з кандидатів зупинили громадянина з 10 (вдумайтеся!) літрами зеленки. Літрами! У 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів... З глузду з'їхали зовсім?

Мені подзвонив один товариш – це, каже, свавілля, чому поліція виводить із мітингу кандидата Х. людей? Вони ж просто стоять і не нападають поки ні на кого .. Обурюється. А те, що в кишенях у порученців одного штабу проти іншого – фінка і кастет з петардою, газ черемха і флакони з зеленкою – серед збору тисячі людей – нічого?

Винні учасники акції, не треба було провокувати правоохоронців Поліція перевищила повноваження і повинна відповісти Вся відповідальність лежить на організаторах, їх потрібно встановити і провчити Суд повинен покарати всіх, хто у цьому замішаний

А де та межа, і хто її визначає – коли замість зеленки обливають опонента кислотою? Хто відповість, озброюючи молодика з наказами «погундосити в опонента з зеленкою» – хто відповість, якщо буде сірчана кислота замість зеленки? Ексцес виконавця, скажете?... Хто визначає цю межу? Битюг із натягнутою шапкою на очі? Виряджені в камуфляж дешевки, що ніколи не були на фронті?

сутички в києві лютий 2019
сутички в києві лютий 2019

Це робота штабів така? Розмотувати донезмоги спіраль ненависті в суспільстві?.. Ні, це не вирішити ні законами, ні поліцією – зупинити цей кураж взаємної неповаги і ненависті можна тільки совістю і відповідальністю. Подумайте ж, нарешті, про країну, а не політкар'єру себе коханого.

Штаби політиків!? Адже це ви, які називаєте себе чесними і прекрасними – посилаєте бойовиків один на одного, платите за це брудні гроші... А при світлі дня – адже в підсумку ми зустрічаємося з респектабельними, шанованими людьми з політичних штабів, які дають команди і наймають людей робити ницості!

сутички києв 2019
сутички києв 2019

Ці люди ходять поруч з нами, вітаються, посміхаються і ... посилають до опонента – ображати, кидати в тисячний натовп петарди, обливати хімікатами, брехати і гнати спіраль ненависті ..

Це не політика і не виборча компанія – це бл * дство. Так ми не отримаємо адекватну владу, – ми отримаємо владу бл*дську, на новому витку ненависті, нездатну до творення, а здатну тільки до ненависті.

Варто зупинитися. Компанія тільки починається, панове політики. 50 днів до виборів. Зберіться, панове кандидати, домовтеся, як вести чесну конкуренцію і не втратити країну, не розміняти все ненависть і підлі провокації. Адже це так приємно чесно виграти вибори.

Наш народ багато страждав і заслужив чесні вибори, а не ристалище політичного бруду!

«Убий його нах*й!»

Нагадаємо, що  9 лютого на Контрактовій площі в Києві перед мітингом одного з кандидатів в президенти України правоохоронці затримали учасників руху С14 з плакатами "»Хто замовив Катю Гандзюк?». У них виявили пістолет, ножі та газові балончики.

 Затриманих доставили у відділення поліції на вул. Хорива, звідки пізніше випустили. На місце прибула група підтримки, яка спробувала взяти штурмом поліцейську дільницю.

лютий 2019 київ сутички
лютий 2019 київ сутички

У мережі з'явилося жорстке відео затримання радикалів поліцейськими спецпризначення. На кадрах видно, як правоохоронці кладуть на землю обличчям вниз всіх, хто виходить із будівлі. Деяких при цьому жорстоко б'ють і кричать: «Убий його нах*й!»

За фактом подій розпочато три кримінальних провадження у ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), ч.1 ст.341 (Захоплення державних будівель) та ч.4 ст.296 (хуліганство) КК.

Нардеп Антон Геращенко пообіцяв викрити кандидата в президенти, штаб якого організував побоїще в поліцейській дільниці Києва.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, НП, Відео
В тему