19 Травня 2020
Новини

Вакарчук, Тимошенко, Порошенко: яким політикам українці довіряють найменше

Вакарчук, Тимошенко, Порошенко: яким політикам українці довіряють найменше

В Україні, згідно з результатами  соціологічного опитування, у трійку політиків, які користуються найменшою довірою у громадян України, увійшли Вакарчук, Тимошенко та Порошенко.

Так, опитування  було проведене протягом 12-13 травня 2020 року соціологічною групою «Рейтинг».

А саме до трійки політиків, які не користуються довірою населення, входять народний депутат, лідер парламентської політичної партії «Голос» Святослав Вакарчук, колишній Президент України Петро Порошенко, голова партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

До даних політиків помітно переважає недовіра, при цьому Святославу Вакарчуку – 42% опитаних «зовсім не довіряють» та 19% – «скоріше не довіряють», Юлії Тимошенко – 51% та 21% відповідно, Петру Порошенку – 58% та 18%.

Аудиторія опитування: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення.

Метод опитування: CATI (computer-assisted telephone interviews – телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Вибіркова сукупність: 3 000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження не більше 1,8%.

Нагадаємо, у 2010 році Вакарчук дав 90 концертів, з яких сплатив лише 65 тис. гривень податків. Також раніше Вакарчук не задекларував гонорар від виступу на корпоративі в Мінську, хоча його гурт «Океан Ельзи» назвав це «комерційною діяльністю».

Як повідомлялося, Вакарчук приховував доходи від зарубіжної концертної діяльності. Співак ухилявся від сплати податків до державного бюджету України за допомогою офшорних компаній і швейцарського банку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, політична партія, святослав вакарчук, юлія тимошенко, петро порошенко
В тему