12 Травня 2020
Новини

Посла Грузії відправили на карантин: що відомо

Посла Грузії відправили на карантин: що відомо

Через призначення Саакашвілі головою Виконкому реформ України посла Грузії Теймураза Шарашенідзе відправили на двотижневий карантин.

Про це повідомляє грузинська служба "Ехо Кавказу".

Зазначається, що дипломат прибув до Тбілісі напередодні й зараз перебуває в одній із карантинних зон.

Сам він в інтерв’ю одному з місцевих телеканалів заявив, що перед тим встиг провести зустріч у МЗС України, на якій ознайомив колег із позицією офіційного Тбілісі. Шарашенідзе підкреслив, його вона "не здивувала українську сторону".

"Неприпустимо, щоб у країні, яка є стратегічним партнером, на політичну посаду призначали особу, яка була засуджена в Грузії", – сказав грузинський посол.

Водночас зауважив, що грузинська сторона докладе всіх зусиль, аби партнерські відносини з Україною збереглися і навіть зміцнилися. Адже з нами згодні й українські партнери.

"У нас спільні позиції щодо найважливіших для нас питань, таких як євроатлантична інтеграція, деокупація, зміцнення демократичних інститутів", – цитує видання слова Шарашенідзе.

Нагадаємо, раніше Грузія відкликала посла Теймураза Шарашенідзе з Києва для консультацій через призначення Міхеіла Саакашвілі главою Виконавчого комітету реформ України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, грузія, скандал, міхеїл саакашвілі
В тему