22 Квітня 2020
Новини

Зеленський нарешті зізнався, чому звільнив Богдана, і хто може стати наступним

Зеленський нарешті  зізнався, чому звільнив Богдана,  і хто може стати наступним

За словами Президента України Володимира Зеленського, Андрій Богдан був звільнений із займаної посади голови Офісу президента, адже не зміг впоратись із тими завданнями, які були йому поставлені на початку роботи.

Своєю позицією щодо кадрової політики лідер поділився в коментарі BBC News Україна.

"Посади – не бонус і не нагорода, це, перш за все, відповідальність. Незамінних немає, незважаючи на те, що вони є друзями, знайомими, мали заслуги під час президентської кампанії. Незмінність курсу ми поєднуємо з можливістю швидкої заміни кадрів", – заявив президент.

"Ті, хто не впоралися, можуть піти у відставку за пів року, три місяці або навіть місяць – незалежно від посади і минулих заслуг", – додав президент, мабуть, натякаючи і на Іллю Ємця, який затримався на посаді міністра охорони здоров'я менше місяця.

Зеленський зазначив, що вважає кожного в своїй команді фахівцем. "А інші просто повинні швидко вчитися, в турборежимі. Або йти, якщо їм стало важко. За рік ми почистили кадри, ми залишили кращих, набралися досвіду і тепер ще впевненіше зустрічаємо виклики. Для того і потрібна команда", – резюмував президент.

Так, 11 лютого Зеленський звільнив Богдана з посади голови Офісу президента. На його місце призначили Андрія Єрмака.

ЗМІ заявили, що Богдан позбувся посади через свої інтриги проти лідера.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, андрій богдан, звільнення
В тему