3 Квітня 2020
Новини

Як ремонтують вулицю Рівненську в Луцьку

Як ремонтують вулицю Рівненську в Луцьку

У Луцьку на вулиці Рівненській (від Київського майдану до автозаводу) завершується асфальтування проїжджої частини.

Про це на сторінці в Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Пустовіт.

"Викладається верхній  шар асфальту із суворим дотриманням технологічних вимог. Масштабний проєкт реконструкції вул. Рівненської включає не тільки ремонт доріг, зупинок і тротуарів, але і заміну світлофорних об'єктів, встановленя нового LED-освітлення, переваги якого водії та пішоходи уже відчули, адже вулиця освітлена яскраво, а нові ліхтарі забезпечують тривалу і економну роботу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Григорій Недопад, раніше по Рівненській замінили всі підземні комунікацій, виклали асфальтове покриття, у зонах зупинок облаштовали міцну основу, що захистить від просідання.

"Фінансування капітального ремонту вулиці Рівненської у Луцьку – це переважно грантові кошти, яких не потрібно буде повертати, а отже для бюджету міста витрати стануть мінімально можливими. Залучення європейських інвестицій на ремонт однієї з найбільш навантажених ділянок дороги стало можливим завдяки участі в міжнародному проєкті «Покращення безпеки транскордонної дорожньої інфраструктури Хелма і Луцька».

Донор - ЄС в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020»  BC Programme Poland-Belarus-Ukraine. По завершенні всіх робіт вулиця Рівненська матиме європейський вигляд, сучасне і комфортне облаштування. Отримання інвестицій і грантів на поліпшення інфраструктури Луцька - це дуже кропітка і тривала робота, тому варто відзначити роботу управління міжнародного співробітництва Луцької міської ради, які доклали значних зусиль для реалізації проєкту", - додає Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ремонт доріг
В тему